Usein kysyttyä Integration 2022 -tapahtumasta

1. Ilmoittautuminen

Miten voin ilmoittautua tapahtumaan?

Voit ilmoittautua Integration 2022 -tapahtuman verkkosivuilla julkaistun linkin kautta sen jälkeen, kun ilmoittautuminen on avattu. Ilmoittautuminen avataan syksyllä 2022.

Milloin ilmoittautuminen päättyy?

Ilmoittautuminen tapahtumaan on auki 29.8.–17.10.2022.

Maksaako tapahtumaan osallistuminen?

Tapahtumaan osallistuminen ja tapahtumaan kuuluvat ruokailut eivät maksa mitään, mutta ilmoittautuminen on sitova tarjoilujen varaamisen vuoksi. Mahdollisen majoittumisen Tampereella ja matkat Tampereelle osallistujat maksavat itse.

Mitä henkilötietoja ilmoittautumisen yhteydessä kerätään?

Ilmoittautumisen yhteydessä kerätään osallistujan nimi, sähköposti, organisaatio ja ruokavalio. Näitä tietoja tarvitsemme tapahtuman viestintään ja järjestelyihin.

Voinko osallistua vain toiseen tapahtumapäivään?

Keräämme ilmoittautumiset tapahtumaan päiväkohtaisesti eli voit osallistua vain toiseen päivään. Ota huomioon, että ilmoittautuminen on sitova. Esimerkiksi ruokailut varataan ilmoittautuneiden määrän mukaan. Älä kuitenkaan ilmoittaudu varalta molempiin päiviin, jotta ruokahävikkiä ei synny, jos päätätkin tulla paikan päälle vain toisena päivänä. Iltatapahtuman osallistujamäärä on rajattu, joten kannattaa varata oma paikka sinne nopeasti.

Voinko osallistua vain yhdelle ohjelmakaistalle?

Keräämme alustavaa tietoa ohjelmakaistoille osallistumisesta kiinnostuksen perusteella, mutta kaistojen välillä voi vaihtaa suhteellisen vapaasti. Ainoastaan mahdolliset kaistakohtaiset työryhmiin jakamiset tehdään työryhmiin ilmoittautumisen perusteella.

Saanko ilmoittautumisesta vahvistuksen?

Ilmoittautumisesta ei tule erillistä vahvistusta. Lähetämme osallistujille tarkempaa tietoa ennen tapahtumaa viikon 44 alussa.

2. Näytteilleasettaminen

Miten voin päästä näytteilleasettajaksi?

Voit hakea näytteilleasettajaksi Integration 2022 -sivustolla julkaistavan lomakelinkin kautta. Linkki julkaistaan 4.5.2022. Perustele lomakkeessa, miksi haluat ilmoittaa organisaatiosi/hankkeesi näytteilleasettajaksi ja miten esittelisit toimintaasi näyttelyssä.

Valitsemme hakemuksesta enintään 30 näytteilleasettajaa.

Milloin haku näytteilleasettajaksi päättyy?

Haku näytteilleasettajaksi päättyy 25.5.2022.

Miksi näytteilleasettajien määrää on rajattu?

Tapahtuman näytteilleasettajien määrää on täytynyt rajata resurssien ja tapahtumatilojen koon vuoksi. Näyttelypisteestä peritään pieni maksu, joka riippuu siitä, kuinka iso näyttelypiste on.

Millä perusteilla näytteilleasettajat valitaan?

Valitsemme näytteilleasettajat alueellisen ja sisällöllisen edustavuuden perusteella. Lisäksi painotamme valinnassa tapahtuman teemoja (kaistasisällöt ja kumppanuus).

Voinko hakea näytteilleasettajaksi yhdessä toisen toimijan kanssa?

Voit. Suosittelemme yhdessä hakemista mahdollisuuksien mukaan, jotta esille saadaan useampia toimijoita.

Millaisen näyttelypisteen voin pystyttää?

Voit esittää näyttelypisteellä videota, PowerPoint-esitystä omalta laitteeltasi tai olla läsnä livenä. Huomaa, että tapahtuma tarjoaa näyttelypisteellä enintään tuolin, pöydän ja sähköt. Lisäksi voit ohjata vierailijoita eteenpäin esimerkiksi verkkosivuillesi, julkaisuun tai muuhun tuottamaasi materiaaliin tai jakaa materiaalia osallistujille.

Toivomme, että huomioitte ympäristövaikutukset materiaalien hankinnassa ja tuottamisessa. Kannustamme suosimaan kestäviä ja ympäristöystävällisiä vaihtoehtoja.

3. Tapahtumapaikka

Missä tapahtuma järjestetään?

Integration 2022 järjestetään Tampere-talossa Tampereella. Ensimmäisen tapahtumapäivän iltatilaisuus järjestetään Vapriikissa Tampereella. Vapriikkiin mahtuu vain nopeimmat ilmoittautujat, mutta Tampere-talossa on tilaa kaikille osallistujille.

Miten pääsen tapahtumapaikalle?

Tampereelle voi saapua lentäen, junalla, linja-autolla tai omalla autolla.

Tampere-talo on noin 650 metrin kävelymatkan päässä rautatieasemalta ja noin 800 metrin kävelymatkan päässä linja-autoasemalta.

Tampere-talon omat saapumisohjeet (sisältäen pysäköinti omalla autolla tullessa)

Vapriikin saapumisohjeet

Julkisen liikenteen aikataulut ja -reitit Tampereella, yliopiston edustalla ja Tampere-talon kohdalla pysähtyy useita linjoja.

Onko tapahtuman aikana mahdollisuus siirtyä rauhallisempaan tilaan?

Tapahtumassa on käytössä rauhallisempi tila, jota on mahdollisuus käyttää esimerkiksi hiljentymiseen ja rukoiluun.

Onko tapahtumapaikka esteetön?

Tietoa Tampere-talon esteettömyydestä

Tietoa Vapriikin esteettömyydestä

Miten ruokavalioni on otettu tapahtumassa huomioon?

Ilmoittautumisten yhteydessä kysytään tiedot ruokavaliosta. Tiedot ruokavalioista toimitetaan molemman tapahtumapaikan keittiöön ja ne otetaan huomioon aterioita valmistettaessa. Ruokavaliotieto on tietosuojan alaista ja sekä järjestäjät että tapahtumapaikat käsittelevät tietoa asianmukaisesti.

Miten terveysturvallisuus on otettu tapahtumassa huomioon?

Tapahtuman järjestäjät seuraavat valtakunnallista tartuntatautitilannetta sekä toimivat tapahtumapaikkojen ja valtakunnallisten ohjeistuksien ja suojaustoimenpiteiden mukaisesti. Tapahtuman järjestäjät tarkastelevat tilannetta kesällä 2022 ja tekevät tarvittaessa päätöksiä tapahtuman ajankohdan siirtämisestä, tapahtuman siirtämisestä verkkoon / muuttamisesta hybriditapahtumaksi tai osallistujamäärän rajoittamisesta. Mahdollisista muutoksista tiedotetaan tällä sivustolla.

Tapahtumaan ilmoittautuneille välitetään tietoa ja ohjeet turvallisesta osallistumisesta tapahtumaan tapahtuman aikaisen tilanteen mukaisesti lokakuun 2022 lopussa.

4. Tapahtuman ohjelma

Millaista ohjelmaa tapahtumassa on?

Tapahtuman ohjelma koostuu yhteisestä ohjelmasta ja kaistoille teemoittain jaetusta ohjelmasta. Ohjelmakaistoja on yhteensä viisi ja niiden teemat julkistetaan myöhemmin tällä sivustolla.

Tapahtumassa on seminaarityyppistä ohjelmaa, ohjattua verkostoitumista ja toiminnallista ohjelmaa.

Milloin ohjelma julkaistaan?

Julkaisemme ohjelman vähitellen syys–marraskuun aikana tapahtuman verkkosivuilla integration2022.fi ja tapahtumajärjestäjien sosiaalisessa mediassa.

Onko tapahtuman ohjelma vain suomeksi?

Järjestämme ohjelmaa myös ruotsiksi ja englanniksi.

Saako tapahtumassa esitettäviä materiaaleja jälkikäteen itselle?

Emme voi valitettavasti luvata ennakkoon materiaaleja jaettavaksi. Tapahtumassa esitettyjen esitysten ja materiaalien julkaisu riippuu siitä, saammeko niille julkaisuluvan puhujilta. Tapahtumassa mahdollisesti esitettyjen videoiden julkaisu riippuu siitä, täyttävätkö videot saavutettavuusvaatimukset ja siitä, onko videoiden julkaisuun lupa niissä esiintyviltä. Jos materiaaleja tulee jaettavaksi, siitä viestitään tapahtuman osallistujille tapahtuman jälkeen. Materiaalit jaetaan ensisijaisesti Kumppanuusalustan tapahtumalle perustettavan työtilan kautta.

Tallennetaanko tapahtuma?

Tapahtumaa ei tallenneta, mutta tapahtuman ohjelma voidaan osittain lähettää reaaliaikaisena verkkolinkin kautta.

Päivitämme usein kysyttyjä kysymyksiä tarvittaessa.